2015-05 Javorniky a Vsetinske vrchy

Název

2015-05 Javorniky a Vsetinske vrchy

Popis

Akce oraj 2015. Začínali jsem ve středu odpoledne. Po 5 hodinách cestování jsme vyráželi z Lidečka nasměr Pulčínské skáli, kde jsem v tábořišti přenocovali. Druhý den byla trasa přes Pulčinské skály, Hradisko, Makytu, oblíbenou krkostěnu :-) , na Kohútku, kde se připojil Pakr. Dále byl další zásek na Portáši a už jen krátká cesta na místo druhého přenocování. Třetí den jsme pokračovali přes Malý Javorník, rozhlednu Stratenec, Veľký Javorník a přes Makovský průsmyk a Čarták na chatu Súkenická. Většina přespala pod přístřeškem, který v noci moc proti dešti nepomohl. Ráno přes už otevřenou rozhlednu Čarták banda vyrazila směr Vysoká, Kotlová, Soláň a Čarták. Kousek od Leští proběhl poslední noclech a pak už jen Tanečnice a sestup do Nového Hrozenkova.

Období

Statistiky

  • 70 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2015-05 Javorniky a Vsetinske vrchy
Komentáře Přidat